POMEMBNO!

Gajin vrt sedaj novo spletno stran, na kateri boste veliko lažje našli informacije in naročili izdelke.

 

Vstopite tukaj: www.gajin-vrt.com

Povezava na BLOG

 

 

bojca@gajin-vrt.com permaculture flower

z vami od aprila 2011

Preizkušeni ekološki in biodinamični izdelki za vrtnarje

Logo Gajin vrt 2018

Permakulturni vrt

"V knjigi Permakulturni vrt je zbrano precej tega, kar sem  doslej spoznala in hotela povedat naprej: kako se kot teleban/ka na področju permakulture lotiš vrta, pri tem čim manj garaš, veliko ustvarjaš in uživaš. Na čim bolj preprost, uporaben in vsakomur razumljiv način."

 

Bojca Januš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Permakulturni vrt, vrtnarjenje z glavo za zdravo zabavo

 

Avtor: Bojca Januš

Obseg: 112 strani

Format: 17 x 23 cm, broširano

Cena: 12 €

 

 

 

 

 

Vrtnarjenje z glavo za zdravo zabavo ponuja rešitev: namenjena je vsem tistim, ki bi radi pridelali domačo hrano, o vrtnarjenju ne vedo veliko, jim klasičen način pridelave ni všeč, nimajo časa za še eno službo, želijo pa si stika z naravo. Na zelo preprost in zanimiv ter za branje prijeten način nas pouči, kaj je bistvo takega načina vrtnarjenja. V naravi, v katero človek ne posega, je vse logično, smiselno in pravilno. Delujmo torej tako, kot deluje narava: ohranjajmo zdravo in rodovitno prst, privabljajmo na vrt koristne živali, zasadimo koristne rastline, uredimo si kompost, namakajmo brez vodovodnih cevi, zbirajmo deževnico in zastirajmo zemljo med posajenimi rastlinami. Knjiga slovenske avtorice Bojce Januš nas bo seznanila s tem, koliko škode smo že naredili zemlji in kako jo vsaj v domačem vrtu popraviti, kako razmišljati logično in obuditi zdrave navade, ki so jih imeli že naši predniki.

IMG_0862 IMG_0864

3. ponatis prve slovenske knjige o permakulturi

Naročite tukaj Beseda založnika

Homeopatija za kmetijo in vrt

Knjiga Homeopatija za kmetijo in vrt je bogato opremljen priročnik pionirja homeopatije za rastline, V. Das Kaviraja, s katerim boste lahko svoje vrtove, njive, sadovnjake in vinograde, pa tudi sobne rastline, ohranili zdrave in zadovoljne na naraven in neškodljiv način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avtor: Vaikunthanath Das Kaviraj

Obseg: 252 strani

Format: 21 x 27 cm, broširano

Cena: 69 €

 

Pripravke, ki jih v knjigi navaja avtor, lahko naročite

v spletni trgovini Gajin vrt: TUKAJ.

 

S spoštovanjem do rastlin in vsega živega, kar nas obdaja, želi homeopatija zdraviti tako nežno in neškodljivo, kot je le mogoče. Praksa vedno znova dokaže, da je pri tem uspešna. Tako pri ljudeh in živalih, kot tudi pri rastlinah. O tem sem se že mnogokrat prepričala na lastne oči.

 

Rastline so v vsem so odvisne od svojega okolja; potrebujejo sončno svetlobo in toploto, zemljo in vodo, pa tudi druge organizme. Če ne dobijo vsega, kar potrebujejo, postanejo dovzetne za bolezni in podležejo žuželkam in rastlinam, ki so močnejše od njih (ljudje jim pravimo škodljivci in pleveli). Edini učinkovit in trajen način, da jim povrnemo zdravje je, da vzpostavimo porušeno harmonijo v njihovem okolju ter da jih okrepimo. Homeopatski pripravek nam pomaga doseči ta cilj – z njim vzpostavimo harmonijo v okolju in rešimo obolelo, napadeno ali poškodovano rastlino.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3429 IMG_3430

slovenski prevod knjižne uspešnice

Kazalo - osnovno - Homeopatija za kmetijo in vrt

PREGLED VSEBINE:

Naročite tukaj