POMEMBNO!

Gajin vrt sedaj novo spletno stran, na kateri boste veliko lažje našli informacije in naročili izdelke.

 

Vstopite tukaj: www.gajin-vrt.com

Povezava na BLOG

 

 

bojca@gajin-vrt.com permaculture flower

z vami od aprila 2011

Preizkušeni ekološki in biodinamični izdelki za vrtnarje

Logo Gajin vrt 2018

Gajin vrt, Bojca Januš s.p.

Gajin vrt, Bojca Januš s.p., sem odprla 7. aprila 2011. Skoraj natanko eno leto pred tem (28. aprila 2010) sem začela pisati blog Permakultura za telebane, da bi dokumentirala in z drugimi delila svoje dogodivščine na permakulturnem vrtu.

 

Postopoma so v Gajin vrt prihajali ekološki izdelki za vrtnarje: najprej biooglje in komposti, kuhalnik Biočar,  epsomska sol in kaolin, moja knjiga Permakulturni vrt, malo korejsko vrtno kopje Ho-Mi, kromatografija zemlje in homeopatija za rastline, ki na naraven način dopolnjuje biooglje - z njim oživimo prst in nahranimo rastline od spodaj, s homeopatijo jih krepimo in zdravimo od zgoraj.

 

Moje članke najdete v revijah Moj mali svet (redno vsak mesec od leta 2011), Zarji, Vzajemni in drugje. Predavam in vodim delavnice, že šesto leto zapored v BC Naklo. Z veseljem se odpravim predavat v knjižnice in na šole.

 

In kam v prihodnosti? Nadaljevati nameravam začrtano pot - širiti znanje o ohranjanju in oživljanju zemlje in naravnih metodah zdravljenja prsti in rastlin. Skratka, početi še več tega, kar že počnem.

 

Z veseljem do življenja in spoštovanjem do vsega, kar nas obdaja.

HGP_2844 2

 

Naslov:

 

Gajin vrt, Bojca Januš s.p.

Zaplana 54 F

1373 Rovte

 

 

 

 

 

 

 

LOGO Gajin vrt opcija 3

 

Kontakti:

 

0590 22 066, 040 325 939

bojca@gajin-vrt.com